Met veel plezier stellen wij ons aan u voor.
Wij zijn de MR van OBS de Belhamel!

Naam:
Ralf
Vader van:
Robin (groep 6) en Sam (groep 4)
Gezinssituatie:
Samenwonend met Elise, dochters Robin en Sam en kat Henk.

Werk:
Apple Operations Engineer bij NMA-ICT in Wijchen.
Hobby’s:
Films, muziek, Basgitaar spelen, Koi en knutselen.

Taken op de Belhamel:

Lid van de MR en de speelplaats-commissie

Waarom in de MR:

Ik vind het erg leuk om mee te mogen denken aan de activiteiten en werkzaamheden binnen de school. Ik heb hier vroeger zelf ook gezeten en vind het een leuk idee om nu de school waar mijn kinderen nu zitten/naar toe gaan te helpen waar mogelijk.

Naam: Roel

Mijn naam is Roel. Ik ben getrouwd met Nancy en hebben samen drie zonen Jorrit, Raf en Axel.
Onze oudste zoon Jorrit zit in de tweede klas van het Were Di. Raf (groep 7) en Axel (groep 4) zitten sinds het schooljaar 2016-2017 op De Belhamel.
In mijn vrije tijd ga ik graag kamperen, ben ik culinair bezig in de keuken, luister ik naar muziek en schilder ik graag.

Ik ben werkzaam als manager in de IT.
Sinds eind 2017 vervul ik de vrijgekomen positie binnen de MR. Om zo meer betrokken te zijn bij de school en een positieve bijdrage te leveren voor alle kinderen en het personeel van De Belhamel.

Naam: Corine

Hoi! Ik ben Corine en ik ben getrouwd met Ruben en samen hebben we twee zonen en een dochter, Matthias, Lucas en Sophie. In juni verwachten we ons vierde kindje. Onze oudste zoon Matthias zit in groep 2 van de Belhamel en Lucas zal na de zomer starten in groep 1.

Ik heb een achtergrond in maatschappelijk werk en internationale ontwikkeling, en ben op dit moment fulltime thuis voor de kinderen. Ontspanning vind ik in wandelen en fietsen en ik kan erg genieten van gezellige (spelletjes)avonden met vriendinnen; avondjes uit te gaan of te kokkerellen.

Ik ben betrokken bij de Belhamel als lid van de MR; de feestcommissie en als hulpouder. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen en daarnaast vind ik het zowel leuk als interessant om positief mee te mogen denken als ouder over zaken op en rondom de Belhamel.

Naam: Edwin

Warm welkom. Vanaf het eerste moment dat we de Belhamel binnenstapte en Mike inschreven, voelden we dat dit een bijzonder schooltje is. Het contact met de directie, leerkrachten en andere ouders is warm en gemoedelijk. En er is aandacht voor elk kind. Ik ben daarom trots dat ik mag participeren in de MR van deze school. ‘

Naam: Jackelien
Gezinssituatie: Samenwonend

Werk: Leerkracht groep 5-6 op OBS de Belhamel
Hobby’s: In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met
                             mijn zoontjes, familie en
vrienden.

Taken op de Belhamel:
Op de Belhamel ben ik groepsleerkracht van groep 5-6. Naast mijn taak als groepsleerkracht ben
ik MR-lid, BHV-er
en taalcoördinator.

Waarom in de MR:
Deelname aan de MR is voor mij een uitdaging naast mijn taak als leerkracht. Tevens vind ik het belangrijk om samen met collega’s, ouders en directie te werken aan een goede kwaliteit en sfeer op de Belhamel.

Naam:
Anouk [secretaris]
Gezinssituatie: samenwonend

Werk: leerkracht groep 7/8 op basisschool De Belhamel

Hobby’s: Winkelen, tennissen, uit eten, familie en vrienden bezoeken.

Taken op de Belhamel: Ik sta van maandag t/m vrijdag voor groep 7/8. Daarnaast ben ik MR-lid en sportcoördinator.

Waarom in de MR: De samenwerking tussen ouders en school heeft een grote meerwaarde voor de ontwikkeling van de kinderen. In de MR kan ik mijn steentje bijdragen zodat we samen de kinderen kunnen bieden wat ze nodig hebben.

Naam: Ellen
Gezinssituatie: samenwonend

Werk: leerkracht van groep 5/6 op basisschool de Belhamel
Hobby's: tennissen, skaten, winkelen, uiteten

Taken: ik werk dit schooljaar in groep 5/6. Daarnaast ben ik BHV-er.

Waarom in de MR: een goede kwaliteit van onderwijs is belangrijk. Dit kun je bereiken door samen, met ouders, leerkrachten en directie, kritisch naar het onderwijs te kijken en hier over in gesprek te gaan. Ik hecht hier veel waarde aan en daarom wilde ik graag in de MR.