Met veel plezier stellen wij ons aan u voor.
Wij zijn de MR van OBS de Belhamel!

Naam:
Ralf
Vader van:
Robin (oud Belhamel) en Sam (groep 7)
Gezinssituatie:
Samenwonend met Elise, dochters Robin en Sam en katten Eddie en Japie.

Werk:
Apple Operations Engineer bij NMA-ICT in Wijchen.
Hobby's:
Films, muziek, Basgitaar spelen, Koi en knutselen.

Taken op de Belhamel:

Lid van de MR en de speelplaats-commissie

Waarom in de MR:

Ik vind het erg leuk om mee te mogen denken aan de activiteiten en werkzaamheden binnen de school. Ik heb hier vroeger zelf ook gezeten en vind het een leuk idee om nu de school waar mijn kinderen nu zitten/naar toe gaan te helpen waar mogelijk.

Naam: Roel
Ik ben getrouwd met Nancy en hebben samen drie zonen Jorrit, Raf en Axel.
Onze oudste zoon Jorrit zit in de vierde klas van het Were Di. Raf (oud Belhamel) en Axel (groep 7) zitten sinds het schooljaar 2016-2017 op De Belhamel.
In mijn vrije tijd ga ik graag kamperen, ben ik culinair bezig in de keuken, luister ik naar muziek en schilder ik graag.

Ik ben werkzaam als manager in de IT.
Sinds eind 2017 vervul ik de vrijgekomen positie binnen de MR. Om zo meer betrokken te zijn bij de school en een positieve bijdrage te leveren voor alle kinderen en het personeel van De Belhamel.

Naam: Pauline

Ik ben Pauline van den Berg, getrouwd met Joep en samen hebben wij twee dochters, Jolijn (Facet B) en Doortje (Facet A).
Wij wonen in Achel. Ik ben werkzaam als universitair docent bij de faculteit Bouwkunde aan de TU Eindhoven.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tuinieren, klussen, lezen, fietsen of wandelen.
Ik ben sinds 2019 lid van de MR, omdat ik het belangrijk vind om samen met ouders en leerkrachten na te denken over de kwaliteit van de leeromgeving van onze kinderen.

-----------------------------------------------------------

Naam: Pauline
Gezinssituatie: samenwonend, twee kinderen.
Werk: Sinds afgelopen schooljaar ben ik werkzaam in de onderbouw van Het Facet.
Hobby's: Ik ga graag uit eten, het bezoeken van een voorstelling vind ik leuk, tuinieren en in het huis klussen doe ik ook graag.
Waarom MR: Ik denk graag mee over zaken die de school aan gaan samen met ouders.

Naam:
 Helen

Gezinssituatie: samenwonend, drie kinderen.
Werk: leerkracht groep 4 op basisschool De Belhamel

Hobby's: wandelen, kleding maken, tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden
Taken op de Belhamel: maandag, dinsdag en donderdag voor groep 4. Daarnaast ben ik MR-lid en ICT-coördinator.
Waarom in de MR: Ik vind het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen ouders, school en de kinderen. Deze 3 partijen kun je goed vertegenwoordigen in een MR. Dat komt het kwaliteit van ons onderwijs alleen maar ten goede.

Naam: Ellen
Gezinssituatie: samenwonend, twee kinderen
Werk: leerkracht van groep 5/6 op basisschool De Belhamel en rekenexpert
Hobby's: tennissen, skaten, winkelen, uiteten
Taken: ik werk dit schooljaar in groep 5/6. Daarnaast ben ik BHV-er.
Waarom in de MR: een goede kwaliteit van onderwijs is belangrijk. Dit kun je bereiken door samen, met ouders, leerkrachten en directie, kritisch naar het onderwijs te kijken en hier over in gesprek te gaan. Ik hecht hier veel waarde aan en daarom wilde ik graag in de MR.